снимка Ангел Генов, фейсбукКолеги на актьора Ангел Генов изразяват мъката си: Не

...
снимка Ангел Генов, фейсбукКолеги на актьора Ангел Генов изразяват мъката си: Не
Коментари Харесай

Д-р Романова от Откраднат живот към Ангел Генов: Къде се разбърза, момче

снимка Ангел Генов, фейсбук

Колеги на актьора Ангел Генов показват тъгата си: 

" Не мога да допускам! Играхме дружно в пиесата на Теодора Димова - " Кучката ", неговият дебют в спектакъл " София ", направи мощна роля, тъй като беше доста надарен! Къде се разбърза, момче!!!! Светло да ти е ".

Така реагира Милена Живкова, позната като доктор Романова от " Откраднат живот ", на печалната новина за кончината на 43-годишния артист Ангел Генов. Той бе открит мъртъв в жилището си в Лондон. След като не отговарял по телефона си два дни, приятелите му повикали полиция и разрушили вратата на жилището му, където разкрили тялото на Ангел, напомня

Ангел Генов е наследник на известни артисти – Нели Монеджикова и Антоний Генов (1950 – 2006). Роден е през 1978 година, приключва НАТФИЗ „ Кръстю Сарафов в класа на професор Надежда Сейкова. Играе на сцената на Театър „ Българска войска “, до момента в който не отпътува за Лондон, с цел да постъпи в актьорската школа MetFilm School.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР